HälsoESSet

Andreas Bjurling​

Andreas är grupptränare och personlig tränare i Bunkeflostrand. Han brinner för work/life balance och är ett levande bevis på att alla kan bli friskare och starkare oavsett vilken nivå man börjar på. Hans passion för hälsa och träning växte fram för lite över tio år sedan då han började lägga till sin kost och började träna olika former av gruppträning. Han fastnade då särskilt för Spinning, BodyPump, Indoor Walking, Pilatesboll och CX Core. Två år efter intresset för gruppträning växte fram, tog han sig an nya utmaningar och tävlade i Malmö Triathlon. Sedan dess har Andreas genomfört flera Göteborgsvarv, Malmöklassikern, två halva Ironman, flera olympiska och sprint-triathlon samt en full Ironman 2019. Andreas har flera års erfarenhet av långvarig träning och lever i tillfrisknad från mat- och sockermissbruk. Han är även aktiv inom Overeaters Anonymous 12-stegsprogram. Passionen för hälsa och träning tillsammans Andreas till nya nivåer och i dag är han utbildad Personlig tränare och Träningsinstruktör via The Academy. Hos Andreas kan du alltid vara säker på att få en peppande och varierande träningspass där han hjälper dig att på hur man hittar ett långsiktigt välmående. .

Kunders kommentarer:

Leslie A

“Det som gör Andreas till en enastående coach är att han är väldigt engagerad, kunnig och positiv. Dessutom har han gått genom sin egen hälsoresa. Det är väldigt inspirerande att se vad han har åstadkommit med sig själv.”

Linda F

“Jag älskar er träning. Har aldrig kunnat hålla i träningen regelbundet tills jag hittade er för 3 år sen. Fantastiskt att ni kan ha sån variation! Jag känner mig trygg att jag tränar säkert och effektivt hos er för alla PT hjälper till att justera hela tiden! Jag kommer defenitivt att fortsätta hos er”

Anonym

“Härlig stämning, bra pepp och grymma pass. Ger resultat! Ni är så värdefulla och alla som tränar med er är numera ens vänner.”