HälsoESSet

Elin Sämfors

Med ett tidigt intresse för basket växte glädjen för idrotten hos Elin, en lagsport som hon menar fostrade henne. Insikten om hur träning och mentalt välmående går hand i hand, växte fram när en skada tvingade Elin att lägga basketkarriären på hyllan. Istället studerade hon idrottsvetenskap under tre år, där fokus låg på human biologi och ledarskap. Hennes karriär som tränare började 2008 i Kanada och hon har arbetat som tränare sedan dess. 2017 startade hon tillsammans med Camilla HälsoESSet. Elin är licencierad personlig träning med FRISK intyg samt utbildad kostrådgivare. Har även läst flera kurser på Karolinska institutet och GIH i Idrottspsykologi, styrketräning, fysiska aktivitet som medicin och behandlingsmetorder för fetma. Varje vecka leder hon flera gruppträningspass och arbetar som personlig tränare. Elin undervisar även elever som utbildar sig till personliga tränare och föreläser om hälsa. Hur kan vi hjälpa dig? Elin coachar dig på vägen mot dina mål och hjälper dig hitta träningsglädjen igen! Är du intresserad av att ha Elin som din personliga tränare, kontakta oss via mail.

Kunders kommentarer:

Baraa Al A

“Elin är mycket erfaren och engagerad PT, hon är väldigt förstående och flexibel när det gäller att ge rätt träning utifrån ens mål och förmågor och ser alltid till att vår teknik är korrekt för att undvika skador. Jag giller verkligen hennes varierande, utmanande och roliga övningar”

Henrik J

Jag har haft Elin som PT sedan februari 2017. Hon har en fantastisk förmåga att få lite mer än max ut ur en vilket gör att man känner sig väldigt nöjd efter varje pass. Hon har en mycket hög noggrannhet när det häller teknik utan att för den delen upplevas som jobbig. Det känns att hon är djupt engagerad i att jag som kund ska göra så rätt som möjligt för att både ha roligt och för att undvika skador”

Magnus W

“2019-03-14 07:30 tränade jag för första gången med Elin som PT, från den dagen har hon med ett leende guidat mig genom många tuffa träningspass; alltid redo med en ny variation; när övningen inte utmanar maximalt eller att jag försöker hitta en lättare genväg. Denna balans i intensitet och svårighetsgrad har gjort att jag transformerats från obalanserad sliten träningsperiodare till att bli vältränad”