HälsoESSet

Aktiv senior - styrka och kondition

Detta är passet för dig som är över 60 år och vill fortsätta med en sund och aktiv livsstil och samtidigt vara en del av en härlig gemenskap. Vi tränar tryggt utomhus i en trivsam miljö. Det viktiga är bibehålla muskelstyrka genom hela livet för att fortsätta vara rörlig för att förebygga skador och benskörhet. Träning och gemenskap är även nödvändigt för vår mentala hälsa! 

Våra träningspass är varierande och berör alla muskelgrupper. Alla kan vara med! Vi varvar styrka, balans, rörlighet och koordination och vi utmanar alla på sin nivå. Vi tränar funktionellt, nyttjar naturen, utegym och använder redskap som t.ex. gummiband. 

Nästa kursstart är 30 augusti 2022, boka kurs här nedanför på “Boka Kurs”.  Du kan komma och prova på vårt Aktiv Seniorpass den 23 augusti kl 11.00, boka passet via sms till 0703611008. 

Vad säger tidigare deltagare?

“Jag  trivs fantastiskt bra och är så glad att jag hittat er. Jag tycker träningen är kul och har hittat många nya vänner”.

“Ni är så underbara. Har verkligen gjort skillnad i mitt liv. Mitt välmående både psykiskt och fysiskt, känner mig starkare på alla plan.  Verkligen tacksam för detta”

“Härlig träning med ett glatt gäng”