HälsoESSet

Bootcamp

Styrka, kondition, pannben och endorfiner!

Våra bootcamps består oftast av HIIT pass 2 gånger i veckan i två-tre månader kommer öka din kondition och styrka markant! Under denna perioden får du även tillgång till HälsoESSets  digitala yogapass. 

HIIT står för High Intensity Intervall Training, vilket betyder att vi tränar högintensiv funktionell styrketräning. Vi tränar igenom hela kroppen i form av cirkelträning-och stationsträning eller andra roliga utmaningar. Vi använder kroppen som redskap men även hantlar, kettlebells, TRX, battle ropes, gummiband, medicinbollar m.m. Målet är att förbättra konditionen samtidigt som vi tränar upp styrkan i kroppen. Löpning och hopp förekommer men tempot går att anpassa efter dagsform

Copy of 08062020-IMG_9327

Vi coachar dig under passet och du kan delta på din egen nivå även om du är helt otränad men god kroppsuppfattning krävs! Ta på dig oömma kläder efter väder, träningshandskar rekommenderas! 

Nästa kursstart är inte planerad men du kan  klicka på “Boka pass” ovanför för att själv boka enstaka pass. Vill du att vi sätter ihop en bootcamp för din arbetsgrupp eller vänner. Välkommen att höra av dig för offert!

Vad säger tidigare deltagare?

“Bra variation på pass! Bra pepp! Superbra med att visa o påpeka rätt teknik! Hittar varianter på övningar när mina skavanker ej tillåtet mig att träna som förr i tiden”

“Bianca och Elin är super som tränare, engagerade och kunniga”.

“Detta är den roligaste träningen jag någonsin ägnat mig åt. Varierande och utmanande”.