HälsoESSet

Bootcamp Limhamn

Styrka, kondition, pannben och endorfiner!

HIIT pass 2 gånger i veckan i två månader kommer öka din kondition och styrka markant!

När? Måndagar och onsdagar kl 20.00

Var? Utomhus på Glasbruksskolans skolgård

HIIT står för High Intensity Intervall Training, vilket betyder att vi tränar högintensiv funktionell styrketräning. Vi tränar igenom hela kroppen i form av cirkelträning-och stationsträning eller andra roliga utmaningar. Vi använder kroppen som redskap men även hantlar, kettlebells, TRX, battle ropes, gummiband, medicinbollar m.m. Målet är att förbättra konditionen samtidigt som vi tränar upp styrkan i kroppen. Löpning och hopp förekommer men tempot går att anpassa efter dagsform

Copy of 08062020-IMG_9327

Vi coachar dig under passet och du kan delta på din egen nivå även om du är helt otränad men god kroppsuppfattning krävs! Ta på dig oömma kläder efter väder, träningshandskar rekommenderas! 

Nästa kursstart är i augusti 2022 men du kan under sommaren gå på enstaka pass, klicka på “Boka pass” ovanför för enstaka pass och “Boka Kurs” nedan för nästa kursstart! 

Vad säger tidigare deltagare?

Anonym

“Bra variation på pass! Bra pepp! Superbra med att visa o påpeka rätt teknik! Hittar varianter på övningar när mina skavanker ej tillåtet mig att träna som förr i tiden”

Anonym

“Bianca och Elin är super som tränare, engagerade och kunniga”.

Anonym

“Detta är den roligaste träningen jag någonsin ägnat mig åt. Varierande och utmanande”.