HälsoESSet

03122022-8Q0O2003

Linn Dorén

Linn är utbildad hälsopedagog, personlig tränare, yogainstruktör och massör med triggerpunkter och stretch. När det gäller hälsa har Linn ett helhetstänk där balans står som ledord. Efter att tidigare ha arbetat med hundar och coachat dess ägare fokuserar hon sedan 2016 helhjärtat på att främja en god folkhälsa. Linn tycker om kontrasten mellan yogans sinnesro och styrketräningens puls. Tränar själv mestadels boxning, funktionell styrketräning och yoga, gärna ute i friska luften.

Linn välkomnar er oavsett erfarenhet och dagsform. Målet är att träningen inte bara stärker kropp och knopp utan blir ett redskap till en bättre balans i livspusslet.

Kunders kommentarer om HälsoESSet:

Anonym

“Ni är så underbara. Ni har verkligen gjort skillnad i mitt liv. Mitt välmående både psykiskt och fysiskt. Känner mig starkare på alla plan. Så tacksam för det.”

Anonym

“Jag trivs fantastiskt bra och är så glad att jag hittat er, tycker träningen är kul igen och har träffat så många nya vänner! Och tusen tack för ert engagemang!”

Anonym

“Tack för jätteroliga och tuffa pass i trevlig och positiv anda. Gillar variationen och upplägget i passen. Jobbigt som bara den ibland, men alltid lika kul. Jag får alltid en kick av era pass!”