HälsoESSet

Mammaträning Bunkeflostrand i nya Studion!

Träningen är för dig som är nybliven mamma med bebis eller utan i liten grupp inomhus i vår nya Studio. Vårt fokus ligger på att stärka de muskler som blivit hårt belastade under graviditeten och samtidigt bygga kroppen genom effektiv och säker träning. Kom och lär känna andra nyblivna mammor och få motivation av att träna i grupp.

Det är individuellt när du kan börja träna efter förlossningen, vi rekommenderar att börja med promenader när du kan. När dina blödningar upphört kan du börja med lättare träning för bäckenbotten och den inre magmuskulaturen. Cirka 8-12 veckor efter förlossningen går det ofta bra att börja träna hela kroppen. Rekommenderat för denna grupp är att ditt barn är mellan 3-8 månader.

Våra träningspass är varierande och berör alla muskelgrupper. Vi varvar uthållighet, styrka, teknik och rörlighet, och vi utmanar alla på sin nivå. Det finns ej plats för barnvagn inne i Studion men det går att parkera vagnen under tak precis utanför. (Om det blåset rekommendera vi att du tar på regnskydd till vagnen även om det fins tak).

Du får:

  • Träningsprogram inre magmusklerna och bäckenbotten
  • Anpassad träning med specialutbildad PT i liten grupp med 3-5 andra mammor.

När: 6 måndagar från den 1 november till 6 december kl 9.30
Var:  HälsoESSets Studio
Pris: 995 kr. Betalning via Swish 123 565 28 05 eller faktura.

Boka din plats HÄR!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *