HälsoESSet

Susanne Jangstam

Efter en 40-årig karriär som civilekonom inom skönhetsbranschen, valde Susanne att byta spår för att satsa fullt ut på sin passion, träningen. Med flera utbildningar i ryggen och tidigare erfarenheter som aerobicinstruktör, arbetar Susanne i dag som personlig tränare, yogainstruktör och hjälper HälsoESSet de dagar då ordinarie tränare får förhinder.

Med tränings filosofin ” Vill du må bra och kunna leva det liv du vill som lite äldre så måste du ta hand om din kropp NU” - blir ett pass med Susanne aldrig tråkigt!

Kunders kommentarer om HälsoESSet:

Anonym

“Jag älskar min träning med er! Det är kul att träna, god gemenskap och det ger resultat. Alla kan träna på sin nivå och få ut max av just sin träning. Det är toppen att man alltid får alternativ på hur man kan göra en övning lättare eller tyngre beroende på dagsform.”

Aldijana T

“Så glad över att jag testade att träna hos er! Proffsighet, kvalitet och roligt var det. Jag hade förmånen att testa och fick träna med Sussie, där jag måste säga är absolut en av de proffsigaste ledare jag träffat. Ser fram emot att fortsätta träna hos er!”

Anonym

“Jag är så tacksam att HälsoESSet kom till Bunkeflostrand! Jag älskar att alla pass är olika. Jag har alltid tröttnat på träning men nu har jag tränat regelbundet i över 3 år tack vare er. Jag känner mig sedd, peppad och trygg med att jag får hjälp om jag inte gör helt rätt!”