HälsoESSet

Ångerrätt & avbokningsregler

1. Ångerrätt

1.1 Vid onlineköp har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du gjorde bokningen enligt distansköpslagen. Vid köp i studion ges ingen ångerrätt. För att utöva din ångerrätt ska du meddela oss inom denna 14-dagarsperiod genom att skicka ett meddelande till info@halsoesset.se. 

1.2 Om du utövar din ångerrätt kommer du att få full återbetalning av det ursprungliga beloppet inom 30 dagar från det att vi mottog ditt meddelande om ångerrätt. Återbetalningen kommer att göras med samma betalningsmetod som du använde vid köpet, om inget annat har överenskommits.

2. Avbokning av gruppträningspass

2.1 Om du behöver avboka ett gruppträningspass görs det via bokningssystemet Zoezi så snart som möjligt, dock senast 4 timmar innan passet startar. Vid avbokning inom 4 timmar dras klipp från klippkort och sen avbokning registreras på din kundprofil. Vi förbehåller oss rätten att begränsa dina möjligheter att boka pass om sen avbokning upprepas vid flera tillfällen. 

2.2 Om du har betalat för ett enskilt gruppträningspass men avbokar senast 4 timmar innan passet startar, får du tillfället tillgodo och kan boka ett nytt gruppträningspass inom 12 månader utan att det kostar dig något. 

2.3 Vid force majeure-händelser ges ingen återbetalning. Om vi behöver avboka ett gruppträningspass av andra anledningar, kommer du få möjlighet att delta på ett annat gruppträningspass. 

3. Avbokning av kurser och evenemang

3.1 Om du behöver avboka en kurs eller evenemang görs det via bokningssystemet Zoezi så snart som möjligt, dock senast 14 dagar innan kursen startar och det ursprungliga beloppet får du på ett värdekort i Zoezi med giltighetstid 12 månader. Värdekortet kan användas som betalning för alla våra tjänster.

3.2 Vid avbokning inom 14 dagar innan kursen startar ges inget tillgodo, vänligen kontakt oss via info@halsoesset.se. 

4. Avbokning av personlig träning

4.1 Om du har betalat för den personliga träningen men avboka senast 24 timmar innan personliga träningen, har du rätt att omboka ditt träningspass till samma tjänst av personlig träning inom 12 månader. Avbokning och ombokning görs via bokningssystemet Zoezi. 

4.2 Vid avbokning inom 24 timmar innan personliga träningen debiteras fullpris. 

5. Ändring av avbokningsreglerna

5.1 Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa avbokningsregler när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart.

6. Kontakta oss

6.1 Om du har några frågor eller funderingar angående avbokningsreglerna är du välkommen att kontakta oss via info@halsoesset.se.

Senast uppdaterad: 230901