HälsoESSet

Integritetsvillkor

1. Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

1.1 Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret, samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragentsträng för att hjälpa till med att upptäcka skräppost. En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress (också kallad en hash) kan tillhandahållas till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Gravatars sekretesspolicy finns tillgänglig här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar är din profilbild synlig för allmänheten i samband med din kommentar.

1.2 Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbäddad platshänvisning (EXIF GPS). Besökare på webbplatsen kan ladda ner och extrahera platsdata från bilder på webbplatsen.

2. Cookies (kakor)

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och din webbplats i kakor. Dessa är till för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor varar i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att ställa in en temporär kaka för att avgöra om din webbläsare accepterar kakor. Denna kaka innehåller ingen personlig information och kastas bort när du stänger din webbläsare.

När du loggar in ställer vi också in flera kakor för att spara din inloggningsinformation och dina skärmdisplayval. Inloggningskakor varar i två dagar och skärmvalskakor varar i ett år. Om du väljer ”Kom ihåg mig” kommer din inloggning att fortsätta i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto tas inloggningskakorna bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en ytterligare kaka att sparas i din webbläsare. Denna kaka innehåller ingen personlig information och anger helt enkelt artikelns post-ID som du precis har redigerat. Den löper ut efter 1 dag.

3. Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan inkludera inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar osv.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på precis samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda kakor, bädda in ytterligare tredjeparts spårning och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive spårning av din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

4. Vem vi delar dina uppgifter med

4.1 Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta görs så att vi kan känna igen och godkänna eventuella uppföljningskommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om några), lagrar vi också de personuppgifter de tillhandahåller i deras användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller ta bort sina personuppgifter när som helst (utom att ändra användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

4.2 Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Om du har ett konto på denna webbplats eller har lämnat kommentarer kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive eventuella uppgifter du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla av administrativa, juridiska eller säkerhetsskäl.

4.3 Vart vi skickar dina uppgifter

Besökares kommentarer kan kontrolleras genom en automatisk skräppostavkännings tjänst.

5. Ändringar i villkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart.

6. Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar angående dessa integritetsvillkor är du välkommen att kontakta oss via info@halsoesset.se.

Senast uppdaterad: 230810