HälsoESSet

Personlig träning

Träning i vår lyxiga privata träningsstudio, hemma hos dig, utomhus eller digitalt, vad passar dig bäst?

Behöver du en kickstart? Eller en tränare som följer dig genom en stor livsstilsförändring eller ett upplägg inför ett marathon? 

Boka en gratis konsultation redan idag!

Det är lätt att ta hand om dig själv när vardagen är stressfri och du är skadefri MEN så ser det inte ut för majoriteten av oss. Saknar du tid, motivation, är för trött för att orka träna eller har ont i kroppen? Då finns vi där för att hjälpa dig! En personlig tränare kan inte bara vara där när det är lätt, en personlig tränare måste också finnas där när det är svårt. Är ditt mål att springa ett maraton, vill du komma i form, eller behöver du kanske bara lite hjälp att komma igång med träningen? Elin hjälper dig att  träna till en högre nivå, utanför din komfortzon.  

Är du nyfiken? Välkommen på ett förutsättningslöst möte.

3

Vi erbjuder fyra olika PT alternativ:

Tar plats i vår lyxiga privata träningsstuido. 

Trött på trängsel i sorl i stora gym? Hos oss får du 70 kvm studio för dig själv. Inga distraktioner, välj din egen musik och ljudnivå. Studion delas av max två tränare med kunder.

Här kommer vår duktiga personliga tränare hem till dig för att bygga upp ett pass som passar dig och din dagsform. Vi använder den utrustning du har hemma eller det din PT kan ta med sig.

Träning i fina miljöer. Ett pass utomhus med redskap som gummiband och utegym. 

Genom ett digitalt möte guidar din PT dig genom passet. Perfekt om du vill slippa transporttider. 

Personlig träning 55 min

Ordinarie pris per pass: 995 kr 

Rabatt vid köp av minst 10 pass: 895 kr /pass

Rabatt vid köp av minst 25 pass:  825 kr /pass

Årsabonemmang 2 pass/vecka: 695 kr /pass

Personlig träning 40 min

Ordinarie pris per pass: 795 kr 

Rabatt vid köp av minst 10 pass: 695 kr /pass

Rabatt vid köp av minst 25 pass: 625 kr /pass

Årsabonemmang 2 pass/vecka: 495 kr /pass

Priserna gäller personlig träning vid Gottorps allé utegym Bunkeflostrand eller HälsoESSets Studio. Vid träning hemma hos dig eller annan plats tillkommer kostnad för transporttid. Vid DUO- pass läggs 30% på priset OM passet sker innan kl 9.00 eller efter 15.30.  Kunder kan i samråd med sin PT ta med vän eller familjemedlem till sitt pass utan att betala DUO-pris. Fråga din tränare. Betalning kan ske via swish eller faktura. Delbetalning via faktura är möjligt. Med reservation för felskrivningar. 

Övriga tjänster