HälsoESSet

Företagstjänster

Varför träning med våra kollegor?

Vi spenderar merparten av vår vakna tid på vårt arbete det är därför väldigt viktigt att arbetsgivaren uppmuntrar till ökad fysisk aktivitet. Träning eller regelbunden fysisk aktivitet har många hälsofördelar som kan hjälpa ditt team prestera bätre.  Förbättrad koncentrationsförmåga, minne, stämningsstämning och sömn, minskad känslighet för stress och  ångest. 

HälsoESSet hjälper dig maximera effiktiviteten på din arbetsplats eller i ditt team.

Tester, träning, föreläsningar.

Gruppträning: Stärker team-känslan och främjar ökad trivsel på arbetsplatsen!

Tester: Inbody kroppsscanning visar vad kroppen består av och tillsammans med konditionstester ger det en klar blir över hur du bör jobba med din hälsa. 

Föreläsningar: Inspiration och motivation genom kunskap. Vi föreläser inom olika ämnen som hör till en hälsosam livsstil.

HälsoESSet - för ett rikare liv på ditt arbete

Kom till vår studio för tester och föreläsning eller vi kommer regelbundet till er och håller träning på plats, vad kan vi hjälpa era medarbetare med?

Vi hjälper dig maximera din prestation​

HälsoESSet är en plats för dig som vill finna gemenskap, motivation & personer som utmanar din fysiska kapacitet som såväl andra mål i livet. Vi inspirerar dig till att nå just dina mål inom träning & livskvalité, men framförallt kommer du finna en ny gemenskap, där målet är att varje person ska lämna varje pass eller möte med ny energi & ett leende på läpparna.