HälsoESSet

Seniorträning

Detta är passen för dig som är över 60 år och vill fortsätta med en sund och aktiv livsstil och samtidigt vara en del av en härlig gemenskap. Vi tränar  i en liten grupp i en trivsam miljö.

Det viktiga är bibehålla muskelstyrka och kondition genom hela livet för att fortsätta vara rörlig, att förebygga skador, benskörhet och fördröja åldrandet. Träning och gemenskap är även nödvändigt för vår mentala hälsa!

Kurs Stark Senior hålls utomhus april-juni samt september-oktober. Fokus är på styrka, kondition och rörlighet.

Under november till mars hålls alla pass i vår mysiga studio. Fokus ligger på styrka, rörlighet och balans.

Du får:

  • Anpassad träning på din nivå med specialutbildad tränare
  • Motivation av att träna tillsammans i en liten grupp
  • Tips på stärkande övningar för kroppen att göra hemma

Boka nästa kursstart

HälsoESSet har flera gruppträningpass som passar dig som närmar dig pensionsåldern eller redan har gått i pension.  Utefys för alla och Fys för all samt vissa yoga och pilates pass är kanon. Hör av dig till oss för att prova på 3 veckor för 399kr och därefter bestäm dig för vilken typ av medlemskap du vill fortsätta med.

Vad säger tidigare deltagare?

“Jag trivs fantastiskt bra och är så glad att jag hittat er. Jag tycker träningen är kul och har hittat många nya vänner”. - Monica

“Ni är så underbara. Har verkligen gjort skillnad i mitt liv. Mitt välmående både psykiskt och fysiskt, känner mig starkare på alla plan. Verkligen tacksam för detta”

“Mycket bra träning med fantastiska ledare! ” - Carin