HälsoESSet

Yoga

Vi erbjuder olika former av yoga i vår gruppträning. Här beskriver vi de olika stilarna.  I vårt utbud av kurser finns flera yogkurser, upptäck dom här.

Yinyoga

Yinyoga är en lugn yogaform som fokuserar på meditation och på att sjunka in i rörelserna för att koppla ihop kropp och sinne. Ge dig själv en välförtjänt paus från vardagens alla måsten. Syftet med passet är mental och fysisk återhämtning samtidigt som du övar upp din rörlighet och mjukar upp dina leder. Ledaren anpassar svårigheten efter deltagarna på passet. Tag med egen yogamatta och en extra tröja/strumpor till slutet av passet då det kan vara svalt i salen. (Det finns fem yogamattor till utlåning och i hallen om du saknar egen yogamatta)

Vinyasa Yoga

Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse”. I vinyasayoga, även kallad vinyasa flow, samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokusTag med egen yogamatta. (Hör av dig i god tid före om du behöver låna matta).

Hatha Yoga

Hatha yoga är en dynamisk yoga som tar influenser av Ashtanga, Vinyasa och Power yoga. Syftet är att stärka dina muskler, öka din uthållighet och flexibilitet. Klassen passar nybörjare och den vana yogisen. Räkna med att bli varm och härligt svettig.  (Det finns fem mattor till utlåning vid pass inomhus i Studion, utomhus får du ta med egen matta).

Boka pass

Vad säger tidigare deltagare?

"Varje pass är unikt, du upplever aldrig att det blir tråkigt! Otroligt duktiga ledare och stort utbud av pass." - Nathalie

"Hälsoesset is fabulous and it’s been great for me. I absolutely love the yoga and pilates. All classes are great even if your a beginner. Great encouragement by the trainers and other members." - Maggie

Trevligt bemötande, bra och tydligt presenterande av yoga klassen. - Birgitta