HälsoESSet

Kom-Igång med HälsoESSet

Är du redo att prioritera rätt, prioritera dig själv men framför allt prioritera din hälsa?

Kom igång och kom i form med nya rutiner och skapa en sund livsstil som håller i längden. Här får du verktygen du behöver, träning, personliga kostråd och coaching!

Rätt teknik ligger till grund för all träning och i denna kurs får du lära dig hur du tränar på rätt sätt för att undvika skador. Tillsammans bygger vi upp träningen från grunden och du blir coachad av Elin som är Personlig tränare. Vi börjar med ett konditionstest så att du får kännedom om dina pulszoner och en kroppsscanning som ger dig en bild av hur din kropp ser ut från insidan. I slutet av kursen gör vi om testerna så att du tydligt kan se dina resultat. Vi kommer att träffas flera gånger för coaching och du får råd kring en hälsosam kost.

Det finns endast 9 platser  för att alla ska bli sedda och få hjälp utifrån sina egna förutsättningar. Kursen passar dig som vill ha träning och hälsosam kost som en självklar del av sin vardag.

Är det din tur nu?

Gruppträning Bunkefobladet

Kursen innehåller

Vill du veta mer?

Kontakta Jenny 0760-260640.

Vad säger tidigare deltagare?

“Bästa träningsmöjligheterna. Bra och peppade ledare”.

“En gruppträning som passar alla med god stämning, pepp och bra coachning gör att det blir utmanande för alla, utifrån ens egna behov. Det gjorde att vi alla under denna träningsperiod kunde få något utav det även fast vi hade olika förutsättningar inom träning”

“Kursen var en perfekt start för mig som aldrig tränat regelbundet. Nu är träningen och bra mat en del av min vardag och jag är så glad att jag investerade i min hälsa istället för att lägga ännu mer pengar på t.ex pizza och godis.”