Publicerad 23 januari, 2024

MAMMOR SÖKES TILL EXAMENSARBETE! | HälsoESSet

HälsoESSet

MAMMOR SÖKES TILL EXAMENSARBETE!

12 veckor till en Stark mamma!

Du får en personlig plan efter din målsättning. 12 enskilda tillfällen med t.ex. kostrådgivning, massage eller personlig träning och 12 specialanpassade gruppträningspass tillsammans med andra mammor.

mother, baby, happy-316213.jpg

Elevprojektet ”STARK MAMMA” hos HälsoESSet med totalt 24 tillfällen för 1495:-

Ett unikt tillfälle för dig som vill göra en förändring i ditt liv som gör just dig till en starkare mamma.

Emilia Molin, som är blivande PT och medicinsk massageterapeut kommer att genomföra sitt examensarbete hos oss med handledning av PT Elin Sämfors. Emilia är 31 år och har själv två barn. Hennes projektet heter ”Stark mamma” och innebär en hälsoresa för upp till 12 mammor under perioden 5/2-26/4. Gruppen börjar med en informationsträff en 31 januari kl 10.00-10.55 i HälsoESSets studio på Rapsbaggegatan 1 i Bunkeflostrand.

Vi söker mammor som vill göra en förändring!

Projektet Stark mamma innehåller

Kartläggning
Konsultation
Hälsodeklaration
Wellnessprofil
Ortopediska tester
Konditionstester
Kost
Styrketester
Screening – röreleanalys, hållningsanalys
Kompensationsmönster, orsak och verkan

Vad vill just du få hjälp med?

”Hej, jag heter Emilia, är 31 år och har två små barn. Med din motivation och dina mål i fokus kommer jag att guida dig hela vägen i mål! Jag ser fram emot att träffa dig och att få följa dig på din resa mot en Stark mamma.”

Vi ses! Varma hälsningar, Emilia.

Blivande PT och medicinsk massageterapeut

Tjänster som ingår beror på vad du vill uppnå.

Personlig träning, styrketräning, konditionsträning, kompletterande träningsövningar, Massage, Kostrådgivning, Coachande samtal, Walk and talk, Gruppträning, Rehab = anpassad träning för att stärka upp olika muskler i kroppen, rätt muskler för rätt arbetsuppgift, lotorpsbehandling (behandling av andningsrelaterade problem), fibromyalgimassage och löpstegsanalys.

REDO OCH MOTIVERAD? NU KÖR VI!

Välkomna alla mammor som kan medverka dagtid. Både nyblivna mammor och mammor som axlat rollen i många år. Ni som deltar är motiverade till förändring och kan fullfölja projektets 12 veckor.

Det betyder 1 timme i veckan för personlig träff med Emilia. I HälsoESSets studio eller digitalt beroende på vad ni ska göra. Är din målsättning att gå ner t.ex. 20 kg i vikt kan en kostrådgivning / uppföljning ske digitalt men har du t.ex. massage eller personlig träning så sker det i studion. Du och Emilia bokar efterhand. En gång i veckan erbjuds du att vara med på ett specialanpassat gruppträningspass för mammor. Det kommer att ske måndagar kl 10-11. Barn är såklart välkomna. Allt kommer att ske dagtid på veckodagar.

Tidsperiod: 12 veckor, 5/2-26/4. Informationsträff 31/1 i HälsoESSets studio. Din investering är endast 1495 :-.

Känner du någon som kan vara intresserad? Tipsa gärna!

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via mail: info@halsoesset.se eller via telefon: 0760-260640

https://bit.ly/3ReioX1

Säkra din plats nu!

Vår privata studio finns på Rapsbaggegatan 1 i Bunkeflostrand. Fysiska träffar sker där och coachning / kostrådgivning etc kan ske digitalt om du t.ex. vabbar. Den 31 januari kl 10.00-10.55 har Emilia informationsträff för dig som är bokad och för dig som är nyfiken men ännu inte bokat. Varmt välkomna till ett starkare 2024!