HälsoESSet

Funktionell Träning

Styrka funktionell och funktionell core. Funktionell styrke- och stabilitetsträning för hela kroppen med fokus på bålen och hållningsmuskelaturen. Detta träningspasset passar alla. Vi stärker upp hela kroppen med klassiska kroppsviktsövningar kombinerat med funktionella antirotationsövningar. Ibland som cirkelträning eller stationsträning, andra gånger blir du utmanad med parövningar. Förutom kroppen som redskap använder vi hantlar, kettlebells, TRX, gummiband, medicinbollar, med mera.  Fokusera på tekniken i övningarna. Det kan förekomma tekniskt svåra övningar men lättare alternativ finns alltid.  Hopp kan förekomma men alternativa övningar finns alltid. Du behöver ingen träningsvana för att delta i passet och kan lätt anpassa hur intensivt du vill göra träningen.

Corepassen är framförallt övningar för mag- och ryggmuskelaturen. På funktionell core kommer du även träna mycket balans, rörlighet och stabilitet i höft och skulderbladsparti.

Under mars till oktober sker passen framför allt utomhus. Under åtets kalla månader är passen i HälsoESSets studio eller Sundsbrohallen.

Boka pass

Vad säger tidigare deltagare?

"Det är mycket positiv energi, fokus och omtanke på att vi ska få ut så mycket av passet och det gör att det alltid roligt att träna med Hälsoesset" - Nathalie

"Väldigt bra och varierande pass, härlig stämning och superbra instruktörer! Älskar att vara en del av hälsoesset" - Sandra

"Välkomnande känsla och varierad träning som jag lätt kan ta till mig, varje gång". - Andreas