Publicerad 25 januari, 2023

YinYoga med boll för självläkning! | HälsoESSet

HälsoESSet

YinYoga med boll för självläkning!

Nu lanserar vi vår första onlinekurs, YinYoga med myofascial release Live Online. Njut av lugn yoga med boll hemifrån tillsammans med yogalärare Jeanette Levin och ta del av hennes närvaro när klassen sker där och då. 
Denna kursen är ett fantastiskt komplement till mer fysisk träning och den passar dig som upplever stress, stelhet och värk. 
Inga förkunskaper behövs!

Vad du kan förvänta dig
En rofylld stund för kropp och sinne där yinpositionerna kombineras med övningar med tennisbollar som syftar till att lösa spänningar på djupet. Här påverkas bindväven ännu djupare, på liknande sätt som bindvävsmassage. Tekniker du kan använda som ett verktyg för självläkning. 

Så här fungerar det
Under åtta torsdagskvällar med start den 16 februari kl 20-21 träffas vi via Zoom och ger oss själva en stund för återhämtning. Du behöver något mjukt att ligga på som en yogamatta eller vanlig matta. Det finns även några saker som du behöver ha nära till hands under passet. Två tennisbollar och ett yogablock eller några tjocka böcker. Ett bolster eller kuddar/filtrar att stöta kroppen med i positionerna. Prova dig fram vad som passar dig bäst. Kom ihåg att logga på ett par minuter innan start för att komma ner i varv och landa i dig själv efter dagen. Kursen är helt kravlös och du följer med i de serier övningar som är bekväma för dig. 

Sammanfattingsvis så är detta ett fint tillfälle att ta hand om att dig själv hemifrån och lösgöra de spänningar som sitter i just din kropp. Efter passet är det mycket troligt att du får en riktigt god natts sömn. Varmt välkommen!

Onlinekurs för ditt företag!

Detta kurstillfälle riktar sig till privatpersoner men onlinekurser finns även till företag. Låt dina anställda mötas online för ett skönt pass och stanna kvar en stund efteråt tillsammans med Jeanette för samtal om kursen eller workshops. Vi erbjuder tider både dagtid och kvällstid. Kurserna ger dina anställda välmående och fin gemenskap.

Kontakta oss för offert:

E-post info@halsoesset Telefon 0760-260640

Upptäck hela vårt utbud av yogakurser.