Publicerad 19 november, 2022

VI ÄR REDO, ÄR DU? KOM IGÅNG MED HÄLSOESSET | HälsoESSet

HälsoESSet

VI ÄR REDO, ÄR DU? KOM IGÅNG MED HÄLSOESSET

Gör en livsstilsförändring en gång för alla!

Nu är datumen bokade och vi kan stolt meddela att nästa grupp Kom igång och kom i form startar 13 januari.

Vill du göra en förändring som är hållbar? Kanske har du tröttnat på quick fix både för vikt och träning. Nu har du chansen att knipa en plats i nästa kursstart. Vi tar det från början och bygger upp kroppen med träning där rätt teknik är viktigast för att undvika skador. Vi ger dig kostråd för att leva ett sunt hälsosamt liv. En förändring tar tid och det kräver tålamod. Kom ihåg att tiden går ändå och det är aldrig för sent att börja.

Den 13 januari träffas vi i studion på Rapsbaggegatan 1 i Bunkeflostrand för informationsmöte med konditionstest och kroppsscanning. Bli inte skrämd, för scanningen är ett fantastiskt verktyg för att få veta hur din kropp mår på insidan. Elin som är personlig tränare med lång erfarenhet coachar dig hela vägen fram till påsk. Boka och betala senast den 7 januari och få en bonus! E tt 40min PT-tillfälle, som ska genomföras vecka 8-9, där du och Elin planerar din fortsatta träning efter din målsättning. Allt för att du ska få ett långsiktigt resultat.

Så vill du lära dig träna rätt, stärka kroppen och kanske gå ner i vikt så är detta för dig. Har du varit borta från regelbunden träning och längre tid är kursen också för dig. Vi har plats för 8 deltagare, blir du en av dem?

Vill du veta mer innan du bokar? På Elins informationsmöte kan du ställa frågor. Hitta en tid som passar dig.